Passanten

Een warm welkom!

Als passant bent u van harte welkom in de Oesterhaven. Twijfel niet en bel of mail ons vooraf zodat we een fijne ligplaats aan u kunnen toekennen. Eenmaal aangekomen kunt u genieten van de rust en de mooie omgeving of nog even dat boodschapje doen in de nabijgelegen supermarkt.

U bereikt ons via 0113581713 of info@oesterhaven.nl.

wolphaartsdijk_oesterhaven

Het havenkantoor is voor u dagelijks (ma.-zo.) geopend van 9.00 tot 17.00.

In de zomermaanden is de havenmeester soms langer aanwezig. Houdt u in de winter rekening met alternatieve openingsdagen en controleer de homepage voordat u op langskomt.

Komt u buiten openingstijden in de haven aan? Geen probleem! Meldt u zich de volgende ochtend even op het havenkantoor om alles in orde te maken.

Tarieven passant 2017 website

 

 

 

 

De Oesterhaven is de eerste haven die u tegenkomt na de Zandkreeksluis, de verbinding met de Oosterschelde.

In de Oesterhaven zijn er 4 steigers: A, B, C en D. Er zijn 3 ingangen. Vanaf de Zandkreeksluis gezien komt u eerst de D steiger tegen. Vervolgens C, B en A. U neemt de eerste ingang voor de D en C (even) steiger, de tweede voor de C (oneven) en B steiger, en de derde voor de A steiger. Voor het havenoverzicht klikt u hier.
De nummers zijn op de ligplaats vermeld. Nadat u rustig hebt aangelegd en alles op orde is, kunt u uw aankomst kenbaar maken op het havenkantoor.