Vaste ligplaats

14+ programma

Fantastisch uitzicht over het Veerse Meer Oesterhaven sinds 2012 Geniet van ondergaande zon Uw culinaire thuishaven Eigen oester- en mosselkweek voor U!

Reserveer een vaste ligplaats in de Oesterhaven!

In de Oesterhaven kunt u een vaste ligplaats reserveren. In zowel de winter als de zomer zijn er mooie ligplaatsen beschikbaar. Vooral in de zomer heerst er een gezellige sfeer en is er altijd gelegenheid om een praatje aan te knopen met een medeligplaatshouder.

Ligplaatsen met en zonder zijsteiger zijn er in verschillende afmetingen en beschikken over elektra. Er zijn ligplaatsen van 8 tot 18 meter. Drinkwater en een modern sanitairgebouw met warme douches staan tot uw beschikking.

avondzeilen

U kunt zich inschrijven voor een ligplaats in de Oesterhaven. U doet dit door onderstaand formulier in te vullen en ondertekend aan ons te verzenden per post of e-mail. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw inschrijving compleet te maken.

Wilt u een oriënterend gesprek? Twijfel niet en bel ons op of kom even langs het havenkantoor. We leiden u graag rond en bespreken de mogelijkheden met u.

Inschrijfformulier Ligplaats

Klikt u hier voor onze tarieven.

Wij hanteren afzonderlijke tarieven voor de winter en de zomer.
In de zomer is 300 KWh elektra inbegrepen in het liggeld, het wintertarief is exclusief elektra.

Wanneer u zich inschrijft en in de Oesterhaven komt liggen, stemt u in met onze algemene voorwaarden en het havenreglement. U raadpleegt de voorwaarden door onderstaand op de link te klikken.

Hiswa Algemene Voorwaarden Lig- en Bergplaatsen

In de Oesterhaven kunt u uw bijboot in de box leggen, indien deze niet uitsteekt. Zo niet, bieden wij de mogelijkheid uw bijbootje op ons vlot te stallen. De kosten hiervoor bedragen € 155,00 per zomer.